Menu Close

Jaarverslag 2022

Jaarverslag Stichting Wensvakantie 2022.

In het zesde jaar van het bestaan van onze stichting blijft onze doelgroep hetzelfde:

Gezinnen, die in aanmerking willen komen voor een vakantie moeten kinderen hebben die jonger zijn dan 16 jaar. Zij moeten gebruik maken van de voedselbank of mini mannamarkt en de afgelopen drie jaar niet om financiële redenen in de gelegenheid geweest zijn om op vakantie te gaan.

In 2022 hebben we drie gezinnen een vakantie kunnen aanbieden. Allen zijn ondergebracht bij een RCN vakantie. Er zijn weinig formulieren ingediend. Het kan zijn dat corona nog een rol gespeeld heeft.

Gezinnen konden zich inschrijven via de eenvoudige aanmeldformulieren, die bij de voedselbank en bij de mini mannamarkt voorhanden waren. Daar werden ze ook weer ingeleverd.

Het bestuur heeft in het verslagjaar vier keer vergaderd.

De diaconieën van de vier protestantse gemeentes ondersteunen ons bij de plaatsing op RCN campings. Andere instellingen, die niet genoemd willen worden ondersteunen ons financieel.
We zijn ook blij met de steun van supermarkten ( Plus, Coöp en AH) Voor een aantal gezinnen kunnen we boodschappen doen en deze kosteloos meegeven.

Soms is een gezin niet in de mogelijkheid om zelf vervoer te organiseren. We zijn blij dat mensen uit onze gemeente zich hebben aangemeld om gezinnen te vervoeren naar hun vakantieadres.

De samenstelling van het bestuur is:

Voorzitter: Ben Eekma Penningmeester: Maarten Thissen
Secretaris: Jan Jolink Lid: José Steverink
Lid: Abeer Hikkal

Sinds 15 februari 2018 hebben we de Anbistatus.
Onze website is: www.wensvakantie.net

Jan Jolink
Secretaris Stichting Wensvakantie.